Reabilitările interioare de la etajul al treilea al Corpului 5 (fosta cantină a Colegiului Național „Carol I”) au fost finalizate. Cinci săli de clasă, două spații de depozitare, două grupuri sanitare, dar și holurile și căile de acces din corpul de clădire aflat în curtea interioară a colegiului, au fost modernizate.
Au fost efectuate lucrări de recompartimentare interioară, lucrări de zidărie și reparații a pereților și tavanelor, au fost schimbate ușile sălilor cu unele noi, iar instalațiile termice și electrice au fost recondiționate, fiind instalate corpuri de iluminat cu LED. Toate spațiile, inclusiv holurile, au fost acoperite cu covor PVC nou.
Două grupuri sanitare au fost complet reabilitate, fiind montată gresie și faianță, tâmplărie nouă, obiecte sanitare noi, iar instalația sanitară a fost schimbată.
Lucrările vor continua și în perioada vacanței de vară în mai multe unități de învățământ, intervenindu-se, atât în clădirile care adăpostesc săli de clasă, cât și în cele în care funcționează căminele școlare.