Continuăm investițiile în sănătate pentru a furniza craiovenilor un act medical de excepție!
Ambulatoriul Filantropia este complet funcțional, modernizat și dotat la cele mai moderne standarde, cu aparatură și mobilier medical de ultimă generație, toată investiția fiind făcută din fonduri europene nerambursabile.
Pacienții pot beneficia de servicii medicale în specializări precum neurologie, ORL, cardiologie, ortopedie, stomatologie, alergologie, oftalmologie, urologie, gastroenterologie și multe altele, cabinetele aflându-se la sediul Ambulatoriului de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 40.
Acestea au fost dotate cu peste 85 de echipamente de specialitate precum: unit dentar, ecografe ultraperformante, sterilizator cu aburi, autorefractometru, sistem video-endoscopie și fibroscopie, ecograf cardiologie, cabină audiometrică, dermatoscop, ecograf explorări funcționale, tomograf cu coerență optică, stereomicroscop de examinare cu linie video și monitor, sistem de videoendoscopie și fibroscopie, multiple truse chirurgicale, instalații pentru dezinfecția aerului și instrumentar specific.
Reabilitarea ambulatoriului permite accesul persoanelor la servicii de sănătate primare și de terapie de primă linie la standarde europene. De asemenea, prin reintroducerea în circuit a acestui ambulatoriu se eficientizează sistemul de sănătate din municipiul Craiova, reducându-se astfel numărul de internări.