Continuăm lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din Craiova.
Anul acesta, aproximativ 100 de străzi și bulevarde, cvartale de blocuri, alei pietonale, trotuare sau parcări au fost asfaltate în cadrul campaniei de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere desfășurată de Primăria Craiova.
Este vorba despre reabilitarea și modernizarea preponderent a străzilor din cartierele de periferie ale orașului, de la începutul anului fiind asfaltate străzi din cartierele Nisipuri – Dorobănția și Catargiu, străzi care erau acoperite în mare parte de piatră cubică sau bolovani de râu.
De asemenea, au fost modernizate și asfaltate străzile pe care s-au desfășurat lucrări în cadrul proiectului de introducere a canalizării și reabilitare și extindere a rețelei de alimentare cu apă potabilă, cu prioritate în cartierele de la marginea orașului.
În acest moment mai multe străzi sunt în curs de reabilitare, din finanțare externă, fie că vorbim despre fonduri europene, precum strada Nedeia, Prutului, Mirăslău și Popova din cartierul Romanești – reabilitate în cadrul unor proiecte cu finanțare din fonduri europene, fie că vorbim despre străzi incluse în Programul Național de Investiții Anghel Saligny, urmând a fi finalizate în perioada imediat următoare.
În acest mandat, de la preluarea funcției și până în prezent, am depășit cifra de 300 de străzi asfaltate, dorindu-ne ca până la finalul mandatului să reușim să atingem ținta pe care ne-am impus-o: toate străzile aflate în domeniul public și cu utilități sa fie asfaltate!