❣️Craiova s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, înaintea unor capitale europene sau orașe cu o lungă tradiție în organizarea sărbătorilor de iarnă, precum Bruxelles, Köln, Praga, Bruges, Moscova, Manchester sau Leipzig.
❣️După 10 zile de vot online, European Best Destinations, cel mai vizitat site turistic din Europa, a anunțat astăzi rezultatele clasamentului pentru Best Christmas Market 2022, marele câștigător fiind Budapesta.
❣️72 % dintre votanții Craiovei provin din afara României , din țări precum SUA, Marea Britanie, Franța și Germania.
❣️Craiova a obținut cel mai bun rezultat ca oraș nou intrat în acest clasament internațional, din toată istoria competiției ce datează din 2009.
❣️Potrivit comunicatului oficial al organizației European Best Destinations, Târgul de Crăciun de la Craiova a obținut și cele mai multe voturi dintre toate destinațiile românești (precum Sibiu sau Cluj-Napoca) ce s-au promovat, în ultimii ani, pe același site și au fost selectate pentru intrarea în competițiile din anii trecuți.
❣️Deja promovarea făcută de European Best Destinations, cu ocazia votului, a determinat mulți turiști să ne viziteze orașul și Târgul de Crăciun, înregistrându-se un număr triplu de rezervări la hotelurile din Craiova, față de aceeași perioadă din anii precedenți.
❣️Datorită locului obținut, Craiova s-a clasat automat și în topul celor mai frumoase luminițe de Crăciun din Europa. Totodată, începând de astăzi, hotelierii, agențiile de turism și toate companiile sau instituțiile care lucrează în domeniul turismului din Craiova au dreptul să utilizeze oficial logo-ul „European Best Christmas Market” pe toate comunicările, site-urile, fotografiile sau imaginile difuzate/distribuite.
Mulțumim tuturor celor care au votat Târgul de Crăciun din Craiova și vă așteptăm să îl vizitați❣️❣️❣️