Structură medicală care deservește pacienți din toate județele regiunii Oltenia, Clinica de Hematologie din Craiova a fost modernizată, extinsă și dotată printr-o investiție finanțată din bugetul local, inițiată de primarul Lia Olguța Vasilescu.

Reabilitată și mansardată

„Proiectul a demarat în perioada mandatului meu de primar și a fost finalizat de actuala administrație PSD. Capacitatea a fost mărită de la 40 la aproape 60 de paturi, dat fiind faptul că este singura clinică de profil din sud-vestul României, iar aparatura de care dispune acum este de ultimă generație. Am acordat mereu o atenție sporită sistemului de sănătate craiovean și, la ora actuală, ne putem mândri cu cele mai moderne spitale din țară.“

Lia Olguţa Vasilescu

Investiția a inclus consolidarea și reabilitarea clădirii existente, cu parter și un etaj, dar și mansardarea acesteia, montarea unui ascensor exterior, termoizolarea imobilului și recompartimentarea spațiilor interioare. De asemenea, au fost înlocuite toate instalațiile electrice, termice, sanitare și de stingere a incendiilor.