Școala gimnazială Gheorghe Țițeica va beneficia de o sală de sport la standarde moderne. Finanțată din fonduri europene, cu o valoare de peste 2,5 milioane de lei, construcția viitoarei săli de sport și anexele acesteia, se află într-un stadiu de execuție de 70%.
Până în prezent a fost executată structura pe cadre metalice și acoperișul, lucrându-se în acest moment la exteriorul sălii de sport, realizat din panouri metalice tip sandwich.
În perioada imediat următoare, vor fi turnate șapa și stratul suport pentru suprafața de joc a sălii și vor fi montate geamuri termopan speciale, capabile să absoarbă șocul loviturilor cu mingea.
De asemenea, se derulează lucrări la finisajele interioare în anexele sălii de sport, reprezentante de vestiare, grupuri sanitare, magazie și spațiu tehnic. Încăperile au fost compartimentate și tencuite, iar lucrările pentru instalațiile electrice, sanitare și termice se află într-un stadiu avansat.
În curând, în incinta acestei sălii de sport, cei peste o mie de elevi ai școlii își vor desfășura orele de educație fizică, în condiții moderne.